Routebeschrijving

Vanuit richting Amsterdam (A1)

Op de A1 neemt u de afslag Barneveld (afslag 15). Aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf de A30 op richting Ede/Veenendaal. U neemt de eerste afslag Industrieterrein de Harselaar (afslag 5). Aan het eind van de afslag gaat u linksaf richting Barneveld. U rijdt nu op de Thorbeckelaan. Na 200 meter komt u bij een rotonde en neemt u de tweede afslag (rechtdoor). Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterhand het kantorenpand De Burgelaar. Significant is gevestigd in de linkervleugel van dit pand op nummer 91. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het pand aanwezig.

Vanuit richting Apeldoorn (A1)

Op de A1 neemt u de afslag Barneveld (afslag 15). Op de afslag houdt u links aan. U gaat linksaf de A30 op richting Ede/Veenendaal. U neemt de eerste afslag Industrieterrein de Harselaar (afslag 5). Aan het eind van de afslag gaat u linksaf richting Barneveld. U rijdt nu op de Thorbeckelaan. Na 200 meter komt u bij een rotonde en neemt u de tweede afslag (rechtdoor). Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterhand het kantorenpand De Burgelaar. Significant is gevestigd in de linkervleugel van dit pand op nummer 91. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het pand aanwezig.

Vanuit richting Utrecht/Zwolle (A28)

Bij Amersfoort gaat u de A1 op richting Apeldoorn. Aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf de A30 op richting Ede/Veenendaal. U neemt de eerste afslag Industrieterrein de Harselaar (afslag 5). Aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf richting Barneveld. U rijdt nu op de Thorbeckelaan. Op de rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor). Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterhand het kantorenpand De Burgelaar. Significant is gevestigd in de linkervleugel van dit pand op nummer 91. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het pand aanwezig.

Openbaar Vervoer

Bij het verlaten van het bus-/treinstation Barneveld Centrum gaat u rechtsaf (Kampstraat/Burgemeester Kuntzelaan). Na ongeveer 200 meter gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor (Thorbeckelaan). Na ongeveer 300 meter steekt u de rotonde recht over. Na ongeveer 100 meter ziet u aan uw linkerhand het kantorenpand De Burgelaar. Significant is gevestigd in de linkervleugel van dit pand op nummer 91. 


 

Significant
Thorbeckelaan 91
3771 ED Barneveld
T
+31 342 40 52 40
E
info@significant.nl
BTW
NL811394529B01