Inkoopverbetering en aanbesteden

Wij hebben al onze expertise op het gebied van inkoop en de ontwikkeling van de inkoopfunctie gebundeld. Wij helpen het aan inkoop verbonden potentieel te benutten door het uitvoeren van complexe sourcing- en aanbestedingstrajecten, (meerjarige) inkoopverbeterprogramma’s, het inrichten van moderne en toekomstbestendige inkoopfuncties, het vormgeven van leveranciers- en contractmanagement en het stroomlijnen van inkoopsamenwerking tussen ketenpartners.

 • Elliott Thijssen
  Departements- en provincie-overstijgende IUC's

  De rijksoverheid brengt de 350 inkooppunten terug naar circa 20 inkoopuitvoeringscentra (IUC’s). Rijksorganisaties konden zich kandidaat stellen. En met succes: de bouw van het IUC-Noord is een feit.

 • Roel van Weert
  Naleven Europese aanbestedingsricht-lijnen inzichtelijk gemaakt

  De Europese aanbestedingsrichtlijnen zijn opgesteld met als doel het vormen van een Europese markt door het stimuleren van vrije mededinging en grensoverschrijdende bedrijvigheid binnen de Europese Unie.

 • Danielle Turmel
  Inrichten contract- en leveranciersmanagement voor DPC

  Significant heeft voor Dienst Publiek en Communicatie (DPC) van het Ministerie van Algemene Zaken het contract- en leveranciersmanagement ingericht en de daarvoor gebruikte methode samen met DPC naar een hoger niveau doorontwikkeld.

Significant
Thorbeckelaan 91
3771 ED Barneveld
T
+31 342 40 52 40
E
info@significant.nl
BTW
NL811394529B01