Breed inzetbare junior adviseur/onderzoeker

Wil je meewerken aan uitdagende projecten over maatschappelijke vraagstukken? Als junior adviseur/ onderzoeker bij Significant werk je als onderdeel van een projectteam aan verschillende typen projecten, waarin je breed inzetbaar bent. Klinkt als een mooie kans? Aarzel dan niet en stuur jouw cijferlijst en cv met motivatie uiterlijk 11 januari 2019 naar werkenbij@significant.nl.

JIJ:
* Bent breed geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken
* Bent communicatief en analytisch sterk
* Hebt ervaring met kwalitatief onderzoek, gegevensanalyse en weet cijfers te vertalen naar inhoudelijke conclusies
* Hebt minimaal een afgeronde universitaire opleiding en 0 tot 2 jaar werkervaring
* Jij bent ambitieus en wil je professionele competenties graag verder ontwikkelen

WIJ:
* Bieden de ruimte om je competenties in te brengen en je op professioneel vlak te ontwikkelen met voldoende begeleiding in een driejarig ontwikkeltraject voor junior adviseurs/onderzoekers
* Bieden een set uitstekende arbeidsvoorwaarden
* Staan voor werkplezier met diverse formele en informele bijeenkomsten en veel aandacht voor ontwikkeling
* Zijn een groep inspirerende collega’s die zich vol enthousiasme inzet voor complexe maatschappelijke vraagstukken

OVER ONS

Significant is als advies- en onderzoeksbureau actief op diverse terreinen zoals de zorg (langdurige zorg en GGZ), het sociaal domein en veiligheid en justitie. Wij werken vanuit het perspectief van de (kwetsbare) burger aan maatschappelijke opgaven. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij de richting en uitvoering van hun beleid door middel van hoogstaand kwalitatief en kwantitatief onderzoek en vaardigheden die ingrijpen op het veranderen van ‘houding en gedrag’.

Onze opdrachtgevers kiezen voor Significant omdat wij in staat zijn complexe vraagstukken om te zetten in heldere bevindingen en praktische aanbevelingen. Wij doen dat op grond van methodologisch goed opgezet onderzoek en zetten daarbij unieke, toepassingsgerichte, vaardigheden in.

Significant is een middelgrote informele organisatie bestaande uit leergierige en ambitieuze professionals. Opdrachten voeren we in teamverband uit en samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Je werkt deels bij ons op kantoor (binnenkort in Utrecht Leidsche Rijn Centrum) en deels bij opdrachtgevers zoals ministeries, gemeenten, brancheorganisaties of (zorg)instellingen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jitske Nijhuis (06 22 96 31 79).

Significant
Thorbeckelaan 91
3771 ED Barneveld
T
+31 342 40 52 40
E
info@significant.nl
BTW
NL811394529B01