Adviseur Inkoop

Significant werkt als advies- en onderzoeksbureau actief aan vernieuwing in de private en publieke sector. Significant adviseert onder meer op het gebied van organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering, inkoop en aanbesteding en levert vooraanstaande dienstverlening op het gebied van (het uitvoeren van) kwantitatief en kwalitatief hoogwaardig onderzoek.

Samen met ons zusterbedrijf Inkopenvoor en onze opdrachtgevers werken we aan gevarieerde, complexe en veelal maatschappelijk relevante (inkoop)vraagstukken in de (semi-)publieke of de private markt. Wij zijn een informele organisatie met gedreven professionals waarin samenwerken voorop staat. Dankzij een verscheidenheid aan opdrachten bieden wij volop kansen en ontwikkelmogelijkheden aan iedere medewerker. Hierdoor heb je veel vrijheid om jouw professionele toekomst te bepalen. 

Voor het verder ontwikkelen en versterken van onze adviesgroep zijn wij op zoek naar een ervaren (medior of senior) adviseur Inkoop.

Een greep uit ons werk
* Adviseren over de inrichting van de inkoopfunctie van de gehele Rijksoverheid.
* Begeleiden van (zorg)inkooptrajecten binnen het sociaal domein.
* Aanbesteden van een Elektronisch Patiënten Dossier ten behoeve van een Universitair Medisch Centrum.
* Opzetten van strategisch leveranciersmanagement bij Rijkswaterstaat.
* Realisatie van de concepten van Studio Roosegaarde in het kader van Icoon Afsluitdijk.
* Onderzoek naar en het inrichten van een dashboard voor categoriemanagement bij het Rijk.

Jij en Significant
* Je hebt passie voor het advieswerk en je wilt organisaties graag vooruit helpen.
* Je bent in staat om met opdrachtgevers een meerjarige relatie op te bouwen en je wilt met ons de evolutie van ‘inkoop’ naar ‘strategische samenwerking’ verder vormgeven.
* Je krijgt energie van het ontwikkelen van jezelf, van je collega’s en van het inkoopvakgebied.
* Je toont eigenaarschap, zelfstandigheid en streeft naar kwaliteit; niet alleen in klantprojecten, ook in de activiteiten die je intern oppakt.
* Je bent academisch geschoold en hebt minimaal 3-5 jaar ervaring met inkooporganisatie-vraagstukken, zoals contract- en leveranciersmanagement, categoriemanagement en/of Europees aanbesteden.

Significant en jij
Significant biedt je de mogelijkheid samen met intrinsiek gemotiveerde collega’s te werken aan veelal maatschappelijk relevante vraagstukken. Wij bouwen niet alleen graag aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers, ook investeren we voortdurend in de relatie met onze mensen door hen in diverse stadia van hun ontwikkeling te ondersteunen, met aandacht voor plezier in het werk en voor elkaar. Dit doen we ook door volop kansen aan iedere medewerker te bieden, waarbij de kracht, persoonlijke talenten en interesses van medewerkers centraal staan. Je hebt daarbij een grote eigen verantwoordelijkheid om de kansen te pakken, voor afwisselende opdrachten te kiezen en de rest van jouw professionele toekomst te bepalen.

Het plezier in het werk wordt ondersteund door een jaarlijks opleidingsbudget, diverse formele en informele ‘social events’ en talloze andere hooggekwalificeerde en vooral leuke collega’s. Begin 2019 betrekken wij een nieuwe kantoorlocatie in Leidsche Rijn Centrum.

Solliciteren?
Wil jij werken in een informele organisatie waar kwaliteit, samenwerking en gedrevenheid voorop staat? Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar: werkenbij@significant.nl. Voor meer informatie: Rinke Meijer, telefoon 06 46 28 03 79 of rinke.meijer@significant.nl

Significant
Thorbeckelaan 91
3771 ED Barneveld
T
+31 342 40 52 40
E
info@significant.nl
BTW
NL811394529B01