Ervaren aanbestedingsadviseur

Significant werkt als advies- en onderzoeksbureau actief aan vernieuwing in de private en publieke sector. Significant adviseert onder meer op het gebied van organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering, inkoop en aanbesteding en levert vooraanstaande dienstverlening op het gebied van (het uitvoeren van) kwantitatief- en kwalitatief hoogwaardig onderzoek.

Samen met ons zusterbedrijf Inkopenvoor en onze opdrachtgevers werken we aan gevarieerde, complexe en veelal maatschappelijk relevante (inkoop)vraagstukken in de (semi-)publieke of de private markt. Wij zijn een informele organisatie met gedreven professionals waarin samenwerken voorop staat. Dankzij een verscheidenheid aan opdrachten bieden wij volop kansen en ontwikkelmogelijkheden aan iedere medewerker. Hierdoor heb je veel vrijheid om jouw professionele toekomst te bepalen. 

Voor het versterken en verder ontwikkelen van onze adviesgroep zijn wij op zoek naar een ervaren aanbestedingsadviseur.


Een greep uit de aanbestedingen die wij recentelijk hebben begeleid
* Realisatie van de concepten van Studio Roosegaarde in het kader van Icoon Afsluitdijk.
* Het aanbesteden van de gerechtsdeurwaardersdiensten voor het CJIB in het kader van de Clustering Rijksincasso.
* Aanbesteden van een Elektronisch Patiënten Dossier ten behoeve van een Universitair Medisch Centrum.
* Selectie van zakenbanken ten behoeve van de beursgang van ABN AMRO en a.s.r.
* Learning Management Systeem ten behoeve van meerdere universiteiten.


Jij en Significant

* Je werkt op academisch niveau en bent in staat om de complexe Europese aanbestedingen te begeleiden en naar tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.
* Je stelt hierbij de doelstellingen van de opdrachtgever centraal en hebt doelmatigheid hoog in het vaandel staan. Rechtmatigheid beschouw je als een relevante randvoorwaarde.
* Je werkt samen in een team met een of meerdere (junior) adviseurs en zorgt daarbij voor de juiste inzet van elkaars kennis en kunde om het beste resultaat voor de klant te bereiken.
* Je hebt passie voor het advieswerk en je wilt organisaties graag vooruit helpen.
* Je toont eigenaarschap, zelfstandigheid en streeft naar kwaliteit; niet alleen in klantprojecten, ook in de activiteiten die je ten behoeve van de ontwikkeling van Significant oppakt.
* Je bent in staat om met opdrachtgevers een meerjarige relatie op te bouwen en je wilt met ons de beweging van ‘inkoop’ naar ‘strategische samenwerking’ verder vormgeven.
* Je hebt oog voor business ontwikkeling, maakt dit onderdeel van je dagelijkse werk en geeft hier op eigen wijze vorm aan.

Significant en jij
Significant biedt je de mogelijkheid samen met intrinsiek gemotiveerde collega’s te werken aan vraagstukken die maatschappelijke en/of organisatorische impact hebben. Wij bouwen niet alleen graag aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers, ook investeren we voortdurend in de band met onze mensen. Dit doen wij door hen in diverse stadia van hun ontwikkeling te ondersteunen, met training en opleiding, aandacht voor plezier in het werk en voor elkaar. Verder doen we dit ook door volop kansen aan iedere medewerker te bieden, waarbij de kracht, persoonlijke talenten en interesses van medewerkers centraal staan. Je hebt daarbij een grote eigen verantwoordelijkheid om de kansen te pakken, voor afwisselende opdrachten te kiezen en de rest van jouw professionele toekomst te bepalen. Het plezier in het werk wordt ondersteund door de samenwerking met hooggekwalificeerde en vooral leuke collega’s, diverse ‘social events’ en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Eind mei 2019 betrekken wij een nieuwe kantoorlocatie in Leidsche Rijn Centrum.

Solliciteren?
Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar: werkenbij@significant.nl. Voor meer informatie: Rinke Meijer, telefoon 06 46 28 03 79 of rinke.meijer@significant.nl.

Significant
Thorbeckelaan 91
3771 ED Barneveld
T
+31 342 40 52 40
E
info@significant.nl
BTW
NL811394529B01