Junior adviseur inkoop

Significant is als advies- en onderzoeksbureau actief in de private en publieke sector. Wij adviseren onder meer op het gebied van organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering, inkoop en aanbesteding en leveren vooraanstaande dienstverlening op het gebied van (het uitvoeren van) kwantitatief en kwalitatief hoogwaardig onderzoek. Samen met ons zusterbedrijf Inkopenvoor en onze opdrachtgevers werken we aan gevarieerde, complexe en veelal maatschappelijk relevante (inkoop)vraagstukken in de (semi-)publieke of de private markt.

Wij zijn een informele organisatie met gedreven professionals waarin samenwerken voorop staat. Dankzij een verscheidenheid aan opdrachten bieden wij volop kansen en ontwikkelmogelijkheden aan iedere medewerker. Hierdoor heb je veel vrijheid om jouw professionele toekomst te bepalen. De projecten die wij doen zijn divers: het begeleiden van complexe aanbestedingen zoals bijvoorbeeld openbaarvervoerconcessies, het inkopen van zorg, het (her)inrichten van inkoopafdelingen, het uitvoeren van inkoopverbetertrajecten en het oplossen van vraagstukken op het gebied van contract- en leveranciersmanagement.

Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven startende adviseurs. Met je denkkracht, analytisch vermogen, zelfstandigheid en ambitie ben je in staat om mee te draaien in diverse projecten. Je maakt je kennis snel eigen en past deze toe om goed te functioneren in teamverband. Je hebt affiniteit met de adviespraktijk, de complexiteit en diversiteit van het werk en je wilt graag uitblinken in de wereld van inkoop.

Een greep uit ons werk

* Adviseren over de inrichting van de inkoopfunctie van de gehele Rijksoverheid.
* (Zorg)inkooptrajecten binnen het sociaal domein.
* Strategisch leveranciersmanagement bij Rijkswaterstaat.
* Ondersteunen tenders van de zakenbanken voor de beursgang van een nationale bank.
* Europese aanbesteding van radiologische dienstverlening voor Bevolkingsonderzoek Oost.
* Inkoopverbeterprogramma bij een universiteit.
* Vormgeven van samenwerkingsrelatie tussen Staatsbosbeheer en de Provincie Zuid-Holland.
* Aanbesteden van diverse ov-concessies.
* Onderzoek dashboard categoriemanagement Rijk.

Jij en Significant

* Je krijgt energie van het ontwikkelen van jezelf, van je collega’s en van het inkoopvakgebied.
* Je toont eigenaarschap, zelfstandigheid en streeft naar kwaliteit; niet alleen in klantprojecten, ook in de activiteiten die je intern oppakt.
* Je hebt passie voor het advieswerk en je wilt organisaties graag vooruit helpen.
* Je bent in staat om wensen en behoeften van klanten en andere stakeholders te achterhalen je wilt met ons de evolutie van ‘inkoop’ naar ‘strategische samenwerking’ verder vormgeven.
* Je hebt een opleiding afgerond op hbo- of wo-niveau en hebt 0-2 jaar werkervaring.

Significant en jij

Significant biedt je de mogelijkheid samen met intrinsiek gemotiveerde collega’s te werken aan veelal maatschappelijk relevante vraagstukken. Wij bouwen niet alleen graag aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers, ook investeren we voortdurend in de relatie met onze mensen door hen in diverse stadia van hun ontwikkeling te ondersteunen, met aandacht voor plezier in het werk en voor elkaar. Dit doen we ook door volop kansen aan iedere medewerker te bieden, waarbij de kracht, persoonlijke talenten en interesses van medewerkers centraal staan. Je hebt daarbij een grote eigen verantwoordelijkheid om de kansen te pakken, voor afwisselende opdrachten te kiezen en de rest van jouw professionele toekomst te bepalen.

Het plezier in het werk wordt ondersteund door een jaarlijks opleidingsbudget, 30 vakantiedagen, diverse formele en informele ‘social events’ en talloze andere hooggekwalificeerde en vooral leuke collega’s. Begin 2019 betrekken wij een nieuwe kantoorlocatie in Leidsche Rijn Centrum.

Solliciteren?

Wil jij werken in een informele organisatie waar kwaliteit, samenwerking en gedrevenheid voorop staat?

Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar: werkenbij@significant.nl. Voor meer informatie: Rinke Meijer, telefoon 06 46 28 03 79 of rinke.meijer@significant.nl.

Significant
Thorbeckelaan 91
3771 ED Barneveld
T
+31 342 40 52 40
E
info@significant.nl
BTW
NL811394529B01