Ervaren adviseur inkoop en bedrijfsvoering in de zorgsector

Significant werkt als advies- en onderzoeksbureau actief aan verbetering en vernieuwing van met name de publieke sector. Significant adviseert onder meer op het gebied van organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering, inkoop en aanbesteding en levert vooraanstaande dienstverlening op het gebied van (het uitvoeren van) kwantitatief- en kwalitatief hoogwaardig onderzoek.

Samen met ons zusterbedrijf Inkopenvoor en onze opdrachtgevers werken we aan gevarieerde, complexe en veelal maatschappelijk relevante (inkoop)vraagstukken in de (semi-)publieke of de private markt. Wij zijn een informele organisatie met gedreven professionals waarin samenwerken voorop staat. Dankzij een verscheidenheid aan opdrachten bieden wij volop kansen en ontwikkelmogelijkheden aan iedere medewerker. Hierdoor heb je veel vrijheid om jouw professionele toekomst te bepalen. 

Voor het versterken en verder ontwikkelen van onze adviesgroep zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur inkoop en bedrijfsvoering in de zorgsector (care en/of cure)

Een greep uit de projecten die wij recentelijk hebben gedaan:
*
Aanbesteden van een Elektronisch Patiënten Dossier ten behoeve van een Universitair Medisch Centrum.
* Het onderzoeken, opzetten en verder ontwikkelen van de samenwerking tussen diverse ziekenhuizen met als doel om in toenemende mate gezamenlijk in te kopen.
* Begeleiding van een bovenregionaal ziekenhuis bij het realiseren van een inkoopverbeterprogramma en het realiseren van besparingspotentieel.
* Aanbesteden van de ICT-infrastructuur voor een topklinisch streekziekenhuis, als voorwaarde voor het opzetten van een regieorganisatie binnen ICT.
* Begeleiden van een zorgaanbieder bij het ontwikkelen van hun verkoopstrategie.
* Opstellen van businesscases bij zorgaanbieders voor het nemen van uitbestedingsbeslissingen.

Jij en Significant
* Je hebt circa 3-5 jaar werkervaring op het gebied van inkoop/bedrijfsvoering binnen de zorgsector
* Je werkt en denkt op academisch niveau en bent in staat om de complexe vraagstukken in de zorgsector te doorgronden en de opdracht naar tevredenheid van de klant te begeleiden en af te ronden.
* Je werkt samen in een team met een of meerdere (junior) adviseurs en hebt daarbij oog voor de juiste inzet van elkaars kennis en kunde om het beste resultaat voor de klant te bereiken.
* Je hebt passie voor het advieswerk en je wilt organisaties graag vooruit helpen.
* Je sociale, communicatieve en analytische vaardigheden zijn sterk.
* Je toont eigenaarschap, zelfstandigheid en streeft naar kwaliteit; niet alleen in klantprojecten, ook in de activiteiten die je ten behoeve van de ontwikkeling van Significant oppakt. 
* Je hebt oog voor business ontwikkeling. Dit maakt onderdeel van je dagelijkse werk uit en je geeft hier op eigen wijze vorm aan.

Significant en jij
Significant biedt je de mogelijkheid samen met intrinsiek gemotiveerde collega’s te werken aan vraagstukken die veelal maatschappelijke en/of organisatorische impact hebben. Wij bouwen niet alleen graag aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers, ook investeren we voortdurend in de band met onze mensen. Dit doen wij door hen in diverse stadia van hun ontwikkeling te ondersteunen, met training en opleiding, aandacht voor plezier in het werk en voor elkaar. Verder doen we dit door volop kansen aan iedere medewerker te bieden, waarbij de kracht, persoonlijke talenten en interesses van medewerkers centraal staan. Je hebt daarbij een grote eigen verantwoordelijkheid om deze kansen te pakken, voor afwisselende opdrachten te kiezen en de rest van jouw professionele toekomst te bepalen. Het plezier in het werk wordt ondersteund door de samenwerking met hooggekwalificeerde en vooral leuke collega’s, diverse ‘social events’ en uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Begin 2019 betrekken wij een nieuwe kantoorlocatie in Leidsche Rijn Centrum.

Solliciteren?
Stuur dan je cv en je motivatiebrief naar: werkenbij@significant.nl. Voor meer informatie: Ruud Plu, telefoon 06 22 42 01 01 of ruud.plu@significant.nl.

Significant
Thorbeckelaan 91
3771 ED Barneveld
T
+31 342 40 52 40
E
info@significant.nl
BTW
NL811394529B01